DESPRE MINE

poza CV 2013 Cristina GeanaDespre mine

Profesia de mediator este o pasiune pentru mine, descoperita inainte ca procedura sa capete notorietate in Romania. Faptul ca am acum si posibilitatea de a o practica si de a face oarecum pionierat in acest domeniu sunt premise ale unei satisfactii profesionale si personale speciale.

Pasiunea mea pentru mediere este determinata de eleganta procedurii, de posibilitatea pe care mi-o ofera de a facilita altora gasirea unor solutii pe care justitia sau celelalte metode de solutionare a conflictelor nu le pot oferi, acele solutii pe care oamenii “si le dau“ singuri, in care cred, care sunt corecte pentru ei, pentru ca reprezinta propriul punct de vedere, propria vointa si pentru ca le rezolva propriile interese si nevoi, asa cum le vad si le inteleg ei.

Formarea si experienta de consilier juridic pe care le am aduc un plus de siguranta, e necesar sa intelegi sensurile unor notiuni, ale unor termeni, implicatiile acestora. Procedura nu permite folosirea directa a acestor cunostinte, insa iti confera un plus de intelegere care ajuta la gasirea celei mai bune metode de abordare a conflictului respectiv.

Experienta mea practica de pana acum se leaga si de manageriat, administrare, consultanta. Incerc sa abordez si evaluarea, sunt deocamdata in faza de stagiatura, conform noilor reglementari din acest domeniu.

Cred ca deschiderea spre mai multe domenii asigura posibilitati suplimentare de raportare corecta la oameni si situatii diverse, pe langa faptul ca te imbogatesc la nivel personal.

Ceea ce fac sau am facut vreodata in viata am facut cu credinta, cu responsabilitate si cu seriozitate. Ceea ce nu pot face in acest mod, nu fac deloc. E un principiu “sfant” pentru mine. Asta pentru ca, aproape intotdeauna, ceea ce facem influenteaza sau afecteaza si viata altora, nu doar pe a noastra. Atunci cand iti asumi aceasta raspundere, TREBUIE sa o faci in mod responsabil.

Va astept la mediere!

Ana-Maria-Cristina Geana – Birou de Mediator Autorizat

Timisoara, Str. Paul Chinezu nr. 4, apt.10A, jud Timis (punct de lucru)

Timisoara, Str. Lacului nr. 6, apt.9, etj. 4, jud Timis (sediul social)

CIF 32308654

Banca Transilvania

RO84BTRLRONCRT0217874501

Forma de exercitare a profesiei: Birou de mediator

Data infiintarii si anul inceperii practice: 21.09.2013

Autorizatie: seria C nr. 3453 Inscris in Registrul Formelor de Exercitare a Profesiei la pozitia: 8389

Titular: Cristina Geana, jurist

Experienta profesionala:

  • domeniul imobiliar  2007-2011
  • domeniul financiar- asigurari  2011- 2012
  • servicii de consultanta  – PFA 2012-2013
  • servicii mediere –orice tip de disputa 2013 –prezent
  • limba engleza avansat

Pregatire profesionala:

2002 Academia de Politie Alexandru.Ioan.Cuza  Bucuresti

2007 Politehnica Timisoara : Fac.de Chimie Indistriala si Ingineria Mediului

2007 Certificat Inspector Resurse Umane

2008 Certificat Inspector Protectia Muncii

2013 Certificat Responsabil de Mediu COR 325710

2013 Certificat de Mediator Autorizat

2013 Membru UNMR